SenS-line Jersey tuintafel grijs 160 cm

SenS-line Jersey tuintafel grijs 160 cm


Prijs:
429,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718026013172
B2B:
Artikelomschrijving:
Het uitzoeken van een tuintafel is zeker niet gemakkelijk, al is de keuze makkelijk gemaakt wanneer je de...
Meer informatie
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

SenS-line Jersey tuintafel grijs 160 cm

Het uitzoeken van een tuintafel is zeker niet gemakkelijk, al is de keuze makkelijk gemaakt wanneer je de Jersey tafel gezien hebt. Dit product heeft een tafelblad wat gemaakt is van polywood, wat het een gave look geeft. Polywood kan net zoals hout gaan werken en daardoor na enige tijd wat onregelmatigheden gaan vertonen. Dit is waarom wij bij elk polywood bevattend product een polywood beschermer aanraden. Door het aanbrengen van een polywood beschermer zorg je ervoor dat je tuintafel zo lang mogelijk in de perfecte staat blijft.

Deze tuintafel heeft een frame waarvan de kleur antraciet is, het tafelblad van deze tafel is grijs van kleur. Het blad van dit product samen met het frame zorgen dus voor een licht contrast waardoor het product prettig oogt en gemakkelijk te combineren is. Het frame van dit product is gemaakt van aluminium, hierdoor blijft dit tafeltje ook nog enigszins licht van gewicht en daardoor is hij makkelijk te verplaatsen naar de ideale plek bij jou thuis.

Omdat deze tuintafel een relatief groot tafelblad heeft, namelijk 160cm bij 90cm, is er plek voor zo'n 6 personen om gezamenlijk aan deze tuintafel plaats te kunnen nemen. Natuurlijk is er ook plek om een of andere decoratie op deze tafel te plaatsen, zoals een kleedje of een vaas bijvoorbeeld. Misschien dat je liever een olielamp op tafel neer zet als decoratie, je eigen creativiteit is het limiet aan de mogelijkheden voor deze tuintafel.

Is dit toch niet de tuintafel die je zoekt? Kijk gerust verder in ons ruime assortiment.

Specificaties:

  • Afmetingen tuintafel (lxbxh): 160x90x74cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Kleur frame: Antraciet
  • Materiaal tafelblad: Polywood
  • Kleur tafelblad: Grijs
  • Let op: Polywood kan net als hout gaan werken waardoor er onregelmatigheden kunnen voorkomen. Dit is een eigenschap van het materiaal en niet te voorkomen.
Gerelateerde artikelen