Kussenbox zand wicker
Kussenbox zand wicker

Kussenbox zand wicker


Prijs:
229,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Tijdelijk uitverkocht
Leverbaar vanaf januari 2022
Merk:
EAN:
8718026016975
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Kussenbox zand wicker

Je kent het wel, de zomer komt tot zijn eind en het slechtere weer is op komst. Je hebt een prachtige loungeset buiten staan met wat mooie kussens. Dan is de vraag waar je dan de kussens plaatst tot het goede weer terug komt vaak een probleem. Wanneer je ze in de schuur legt dan zal er waarschijnlijk veel stof en dergelijke op komen dus dit is geen optie, in de garage is ook geen goed idee want daar zal het ook niet de zuiverste plek zijn. Maar waar laat je ze dan, in deze prachtige kussenbox natuurlijk.

Deze kussenbox heeft een afmeting van 122 cm bij 56 cm bij 60,5 cm. Je kan er dus redelijk wat kussens in kwijt. Het frame van deze kussenbox is gemaakt van aluminium waardoor deze dus extra stevig is. Hiernaast is het frame ook afgewerkt met wicker om het een interessantere look te geven. De kleur van dit wicker is zandkleurig, een kleur die gemakkelijk in elke tuin tot zijn recht komt.

Nou zou je je kunnen afvragen of een wicker kussenbox wel zo'n goede aanschaf is, blijven de kussens hier wel schoon in ja of nee. Deze kussenbox is ook waterdicht dus je zal geen vochtplekken in je kussens krijgen wanneer ze veilig opgeborgen zitten in deze kussenbox. Naast het feit dat deze box functioneel is is het ook zeker geen doorn in het oog om naar  te kijken.

Is dit toch niet de kussenbox die je zoekt? Kijk gerust verder in ons ruime assortiment.

Specificaties:

  • Afmetingen kussenbox (lxbxh): 122x56x60.5cm
  • Materiaal frame: Aluminium/wicker
  • Kleur frame: Zand
  • Waterdicht: Ja