Tuinbank kussen lime 150 cm

Tuinbank kussen lime 150 cm


Prijs:
34,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8713229135768
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Tuinbank kussen lime 150 cm

Tijdens het lezen van een goed boek of wanneer u aan het genieten bent van de spelende kinderen wilt u natuurlijk graag comfortabel zitten. Door uw tuinbank uit te rusten met het tuinbank kussen lime 150 cm verhoogt u het zitcomfort van uw tuinbank en kunt u urenlang ontspannen. Het tuinkussen is met een lengte van 150 centimeter geschikt voor vrijwel iedere 3-zitsbank en zorgt in iedere bank voor een optimaal zitcomfort. Door de dikte van maar liefst 8,5 centimeter zit u altijd heerlijk zacht in de tuinbank.

Het tuinbank kussen heeft ons eigen Tuinbankje.nl logo en is ontwikkeld in samenwerking met Madison. Madison is een grote producent van tuinkussens en leveren tuinkussens over de hele wereld. De tuinkussens van Madison worden met grote zorg ontwikkeld en worden gemaakt aan de hand van innovatieve materialen. Ook aan details is gedacht, met de vastbindlinten kunt u het kussen vastmaken aan het tuinbankje zodat hij altijd recht blijft liggen.

Het tuinbank kussen heeft een lime kleur waardoor het kussen de tuinbank een gezellige uitstraling geeft. Zelfs wanneer u de tuinbank niet in gebruik heeft, is hij een gezellige en stijlvolle aanwinst voor uw tuin. Het kussen heeft geen losse kussenhoes welke verwijderd kan worden, het kussen kan wel in zijn geheel gewassen worden op een temperatuur van maximaal 30 graden. Optimaal ontspannen op een warme zomerdag doet in een tuinbank uitgerust met het tuinbank kussen lime 150 cm!

Specificaties

  • Lengte: 150 cm
  • Breedte: 48 cm
  • Dikte: 8,5 cm
  • Materiaal: 75% katoen, 25% polyester
  • Kleur: Lime
  • Uitwasbaar: Ja (max 30 graden)
Gerelateerde artikelen