Nesling Coolfit rolgordijn gebroken wit 0.98 x 2.4 meter

Nesling Coolfit rolgordijn gebroken wit 0.98 x 2.4 meter


Prijs:
155,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending!
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8717677460793
B2B:
Artikelomschrijving:
Naast schaduwdoeken komt Nesling ook met dé oplossing voor de laagstaande ochtend- en avondzon. Het...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Nesling Coolfit rolgordijn gebroken wit 0.98 x 2.4 meter

Naast schaduwdoeken komt Nesling ook met dé oplossing voor de laagstaande ochtend- en avondzon. Het Coolfit rolgordijn gebroken wit zorgt voor een perfecte zonwering waardoor u ieder moment van de dag van de buitenlucht kunt genieten. Het Coolfit rolgordijn is gemaakt van zeer sterk en geknoopt HDPE en staat hierdoor garant voor een lange levensduur. Door dit materiaal is het doek schimmelwerend en eenvoudig te reinigen. Naast de decoratieve functie die het rolgordijn heeft, is het ook een prachtige aanwinst voor het terras. Door de strakke afwerking en het moderne design staat het rolgordijn mooi op ieder terras.

Het Coolfit rolgordijn gebroken wit is verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor er voor ieder terras een perfect doek verkrijgbaar is. De lichte kleur van het schaduwdoek maakt hem geschikt voor ieder terras maar mocht u toch liever een andere kleur hebben, is dit geen probleem. Het Coolfit rolgordijn is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het rolgordijn wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en is eenvoudig te installeren.

Tover het Coolfit rolgordijn eenvoudig om tot een zonnescherm voor het balkon met het Balkon Frame van Nesling. Zo kunt u ook op uw balkon optimaal genieten van de zomer!

Specificaties:

  • Materiaal: Geknoopt HDPE
  • Schimmelwerend: Ja
  • Bevestigingsmateriaal inbegrepen: Ja
  • Kleur: Gebroken Wit
  • Breedte: 0.98 meter
  • Lengte: 2.4 meter
Video
Gerelateerde artikelen