Picknicktafel breeze aluminium antraciet
Picknicktafel Breeze aluminium antraciet

Picknicktafel Breeze aluminium antraciet


Prijs:
1.199,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 19,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8714365418432
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Picknicktafel Breeze aluminium antraciet

De stoere picknicktafel breeze is een tafel die je met vrijwel iedere tuinstijl kunt combineren. De tafel is ontwikkeld uit aluminium en is voorzien van een antraciet kleur. Het is een prachtige aanwinst voor iedere tuin. Naast een ontzettend mooi uiterlijk, biedt de ruime tafel plaats voor wel zes personen!

De op een bijzondere manier vormgegeven geven tafel biedt een moderne en luxe uitstaling. De tafel is volledig gemaakt van aluminium. Zo is de tafel vrijwel onderhoudsvrij en kun je hem zeer gemakkelijk schoon maken wanneer er vuiligheden op zijn gekomen. Daarnaast is de tafel vrijwel niet vatbaar voor ongedierte of groene aanslag. Het frame is gemaakt van aluminium, hierdoor is de tafel in zijn geheel vrijwel slijtvast en bestendig tegen corrosie. Het brede frame maakt het ook mogelijk om de tafel ook gemakkelijk op de wat zachtere ondergronden te plaatsen, omdat het draagvlak wat meer is verdeeld.

Naast de bijzondere en stoere look is de bijzondere picknicktafel ook nog eens heel licht. Door het gebruik van stevige maar lichte materialen, wordt het gemakkelijk om de tafel te verplaatsen naar dat zonnige plekje in de tuin! De tuintafel biedt daarnaast nog diversen andere voordelen ten op zichten van de klassieke picknicktafel. Zo is het mogelijk om overdag lekker met verschillende mensen onder het genot van een hapje en drankje lekker te genieten van de tuin en het zonnetje. Met behulp van dit stijlvolle meubelstuk worden de zomerdagen en zomeravonden met familie of vrienden een gegarandeerd succes!

Specificaties

  • Afmetingen: 220 x 187 x 76 cm
  • Materiaal: Aluminium
  • Kleur: Antraciet